Nature of Art E-twinning projesi

E-Twinning projesi-Doğanın Sanat Hali

NATURE OF ART / SANATIN DOĞA HALİ

Okulumuz öğretmenlerinden Büşra Kaya’nın yürüttüğü ve uyguladığı, Lemanana Anaokulundan Ece Akün Yüksel’in kuruculuğunu yaptığı e Twinning projesi “Sanatın Doğa Hali/ Nature of Art” anasınıfımız 4 yaş grubuyla uygulanmıştır. Projemizi Türkiye’den 10, Romanya’dan 3, Yunanistan’dan 1 ve Portekiz’den 2 ortakla birlikte yürüttük.

Proje Yaş Grubu: 3-6 yaş

Katılımcı Ülkeler: Türkiye-Romanya-Yunanistan-Portekiz

Projenin amaçları: Projemizde okul öncesi çocuklarımızla doğadaki sanatı ortaya çıkarmak için bir yolculuğa çıkıyoruz. Doğadan ilham alan çocuklar, doğadan gelen malzemeleri kullanarak sanatsal faaliyetler gerçekleştirdiler. 5 hafta süren bu proje kapsamında çocuklar doğayla sanatı yorumlayarak eserler oluşturdular ve doğayla buluştular. 5 farklı sanat alanında etkinlikler düzenlediler; resim, müzik, mimari, heykel ve tiyatro. Çocuklar hem eğlendiler hem de bu 5 alanda çeşitli ve eşsiz eserler ortaya koydular.

16-06-202316-06-202316-06-2023